Face To Face Services In Front Of You Within 30 Minutes!
Broken Glass / LCD

Broken Glass / LCD

Water Damage

Water Damage

Battery Problem

Battery Problem

Tablet & iPad Repair

Tablet & iPad Repair

Software Error

Software Error

Other Problems

Other Problems

We are mobile phone
repair specialist

0
Happy Customers
0
Repaired Screens
0
Replaced Batteries
0
Water Damaged Repairs

Why You Must Choose Us??

Everyday, our shop crowded with a lot of customer from every angle of this country amd all of the were very satisfied and recommend us to their families, relatives and friends. You will be the one who will gave the same feedback when you visit us. Rating 4.9 out of 5 at facebook page and google show that we are very trusted and reliable.

 FAST AND RELIABLE
Our technicians were trained to work fastly as our trademark of XPERT, “Phone repair just in 30 Minutes”

  WORK DONE EFFICIENTLY BY TECHNICIAN
Our technician will diagnose and repair any problem on the phone efficiently and thoroughly. We provide a face-to-face service and customer can experience live with our technician handle their device without any doubt.

  QUALITY PARTS AND SERVICES
The spare parts used on the repaired device are the best one. Besides, we get the spare parts from an authorized supplier for customer satisfaction. We strictly forbid any supplier that provide the low quality parts.

  AFFORADABLE PRICE
There are a variety choice of services and phone provided according to customers budget . Everyone had the opportunity to have either services or phone that we sell.

  AROUND YOUR NEIGHBORHOOD
Are you living in Johor? We got five branch in Johor which is SKUDAI, KULAI, DANGA BAY, BATU PAHAT and SERI ALAM. You are living far from this branches? Nevermind you can deliver to us by post to the address that we had attached at our official page.

Customer Satisfaction

Penerangan yang sangat bagus.. cara kerja yang profesional.. membuat orang diluar percaya pada expert👍🏻.. cc: anuar danga bay.. best consult and fast troubleshoot
Master Ken
Best💕 Service Cepat 👍🏻 Tak boring tunggu handfone siap sebab staff tak sombong 😍 harga takyah cerita mmg berpatutan siap dpt diskaun lagi. Thanks expert batu pahat 😘
Nur Farah Idayu
Terbaik👍🏻👍🏻👍🏻 phone kerasukkan meronta dan sis pon berlalu pergi ke X-PERT meminta perubatan sewajarnye nampaknya kembali pulih,Alhamdullilah
Service friendly😊
Harga berpatutan😊
Very Recommended
Aishah Johan
kedai yg bersih & cantik..
staff yg friendly..
bangga ank muda buat bisnes mcm ni..
semoga terus maju di masa hadapan..
Azie Azian Roslan
Service yang sangat memuaskan dan berasa seperti berada di dalam kedai sendiri sbb layanan yg diterima drpd crew xpert tu macam diewg ni dh lama kenal kita 👍
Ahmad Khairul Azhar
Yes i will recommend XPERT to others due to their extremely amazing services
Meemz Izh
Mmg service bagus. Sy Akan dtg sll Kedai ni utk repair atau beli .
Nãájeh Ben Ali
Terbaik boss dpt tamper glass free..Servis pon baik..mantap boss
Muhd Arif
Layanan baik terhadap pelangan…sy sgt mensarankn kepada anda semua..
‎يده زوريده تايقور‎
semalam singgah rumah sedare, lepas tu hp terjatuh lcd rosak.. naseb baek Xpert skrg ada dekat batu pahat.. menyenangkan lagi ler nak gerak mana2 dgn Xpert merata..
Z' Mat Muhammad
Tip-top phone repair specialist….jom pakat ramai2 ke #XPERTBP, Taman Pura Kencana
AzizulAzhar Ramli Banjarmasin
Great service with details explanation. Staff friendly, convenient place and reasonable charges. Very recommended!.
MD IMADUDDIEN M LOKMANUL HAKIM
mantap cepat pantas .

tak perlu tunggu lama lama untuk sihatkan semula idevice saataaa

and fyi dekat xpert juga repair android device 😋

Anuar Zamrai
Tahniah cawangan yang kelima branding xpert . Semoga maju jaya. Maei support ini kedai baru woo tapi technician lama Ilmu penuh didada… Yehaa
Nazib Ali
Servis di XPERT sungguh cepat dan kemas.. tambah aksesori telefon
Mustaqim Aqim II
Yeeaa iPhone dh ok..servis y Bgus..hrga pon berpatutan n layanan y baik..
Siti Nursyafina Mohmad Rosli
layanan pada cust yang baik dan memuaskan 💕
Sharmila Hamidon
Terbaik. Sangat recommended.
Korang xperlu lagi risau untk tngal phone lama2 sbb diorng blh buat on tje
Spot. Keep it up guys
Syahir Suhaimi
nice and very good recommendation place for repair phone
Nur Syalmin Fazrin
Tiptop service, repair semua jenis smartphone. Ada jual aksesori juga..marilah dtg awaa
Cder Luck
Kedai repair terbaik, harga murahh ngam. Repair depan2 sekejap je siap, friendly service 👌🏼 mmg recommended gile 👏🏻
#xpertbp
#ngamsoi
Azmirul Amie
They provide a good service and staff is very friendly.Highly recommended ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Farisya Nadia

Latest News

iOS 13! Kemas Kini Paling Terbaik dalam Sejarah Apple?

Pada 20 September 2019, tepat pada jam 1 pagi waktu Malaysia Apple telah melepaskan kemas kini terbaru bagi perisian iOS. Semestinya, ramai pengguna iOS telah mengemas kini status di Facebook milik mereka dengan penghijrahan versi ini. Menurut dari laman sesawang rasmi Apple Malaysia ( https://www.apple.com/my/ ), peranti Apple yang menyokong kemas kini kali ini ialah: 1. iPod […]

Read more

Ramai Tidak Tahu Maksud di Sebalik Warna Papan Litar Induk

Keunggulan prestasi sebuah smartphone tidak sekadar dilihat melalui luaran sahaja. . Betul, ramai antara kita akan mementingkan aspek reka bentuk sebagai kayu pengukur sebuah peranti idaman. . Tapi, jika korang semua adalah seorang yang gila gajet, semestinya aspek dalaman yang menjadi keutamaan. . “Don’t judge a book by its cover” . Ramai yang tidak cakna […]

Read more

Our Branch

Xpert Johor Bahru

Xpert Seri Alam

Coming Soon..